vrijdag 5 februari 2010

Inwoners steunen massaal Trots op Nederland


Op dinsdag 19 januari klokslag 15:00 moest Trots op Nederland Zoetermeer als laatste aan één van de formaliteiten voorafgaande aan de gemeenteraadsverkiezingen voldoen. In onze gemeente zijn minimaal 30 schriftelijke ondersteuningsverklaringen nodig, maar wij waren trots op de enthousiaste opkomst. Niet minder dan 37 ondersteuningsverklaringen werden getekend door verschillende inwoners van onze gemeente. Verder werden alle formulieren minutieus gecontroleerd en … alles was in orde. “We doen mee” klonk het trots vanuit de kamer achter de balie. Na het bedanken van de begeleidende ambtenaar voor alle goede zorgen doet Trots op Nederland Zoetermeer voor het eerst mee aan de gemeenteraadsverkiezingen op 3 maart. "Het voelt alsof de eerste zetel al binnen is", aldus een TROTSe lijsttrekker.
De heer (rechts) HDW is een integer mens die al veel goeds gedaan heeft, hij zet zich met hart en ziel in voor al wat hij op zich neemt.
Ik kan/mag niet stemmen want Belgische, ik hoop dat Zoetermeer massaal stemt op mijn lieve vriend.

2 opmerkingen:

Je raadt het wel. :-) zei

Suzanneke, ik heb het doorgegeven aan onze gasten, de Hollanders en die zijn akkoord, zelf J.B. en de ik weet-alles-beter E. ook en je hebt de groeten.

Anoniem zei

Dank je wel voor deze info, want het is belangrijk om deze dingen te weten, zodat ik het in het juiste persfectief kan plaatsen. Ja, ik hoorde het van de week op het nieuws. Het is te gek voor woorden! Hier in Nederland loopt zowat elke misdadiger vrij rond, terwijl nog niet zo heel lang geleden de gevangenissen zó vol zaten dat ze meerdere mensen op 1 cel moesten doen en nu verhuren ze gevangenisruimte aan België.
Ik vraag me wel eens af waar dat allemaal naartoe gaat! Politici denken volgens mij niet meer na <:(

Leuk kennis met je te maken :)
ciao!