dinsdag 23 februari 2010

Belgen mogen een keer lachen met de Nederlanders!


Een 35-jarige vrouw is zondag uit de gevangenis van Breda ontsnapt via een tunnel die ze met een lepel had gegraven.
De vrouw, die vastzat voor moord, had een tunnel van enkele meters diep gegraven in een kelderruimte. Ze gebruikte daarvoor een lepel.
Ze kwam op het voetpad naast een huis naar boven. Daarbij heeft ze wellicht hulp gekregen.
De vrouw had nog bijna twee jaar te gaan tot haar vrijlating en verbleef in een speciaal huis voor mensen in een resocialisatieproces.

5 opmerkingen:

Harold zei

Ja, ik heb het gelezen en op TV gezien. Die mevrouw heeft naast de tijd die ze uitzat, ook nog strafwerk gedaan, want het was een hele gang onder het gebouw door naar de stoep, buiten het gebouw.

Ik stel voor haar straf te korten, zodat ze niet meer terug hoeft. Als strafvervangend werk sturen we haar naar de weg en waterbouw, gewapend met een lepel, is ze in staat om ons land te redden van de zeer kostbare verplichting om op last van de Belgen de polder langs de Schelde onder water te zetten. De door millieufreaks afgedwongen ontpoldering kost ons land dan niet meer dan de inzet van een graaflustige mevrouw met een lepel.

Het mag een paplepel zijn ;-)

Marleen zei

amai zeg, zoveel moeite en maar twee jaar meer te gaan, en dan nog niet eens in een gevangenis! Wel grappig, doet beetje aan die film denken, de naam ontsnapt mij, zie het voor mij, hoe die gasten (bekende acteur wiens naam mij ook ontsnapt, zucht)een gat graven en via het dak ontsnappen. Ah, acteur is Kirk Douglas denk ik. Tja, de één een helikopter, de ander een lepel eh;-))))

Suzanne zei

*...met een lepel? is nog beter dan in een film of breng ik iemand op een idee.afspraak in een bioscoopzaal?

*'t Was waarschijnlijk een pollepel...
2 reacties van 'anoniemen'.

S. zei

Bij de ontsnapping in Dendermonde deden ze er niet zolang over.

Met vriendelijke groeten

Een PB zei

"Sterke lepels! Dan toch opteren voor plastiek bestek?"