vrijdag 15 april 2011

Vangheluwe is een ordinaire pedofiel, punt - De Gedachte - De Morgen

Vangheluwe is een ordinaire pedofiel, punt - De Gedachte - De Morgen De column van PDW verdient een pluim.

7 opmerkingen:

E.R. vergeetputbewoner zei

Het zal gewis waar zijn dat RVG aan 'cognitieve distortie' lijdt, maar wie hem deze diagnose toebedeelt, lijdt hoogstwaarschijnlijk het zij aan obsessionele manipulatie (of de Kerk die in 'onschuld' aan een nieuwe start wil beginnen of anti-kerksen die echter wel een beetje moeten oppassen omdat leden van hen met soortgelijke dossiers zitten) of wat men reactieformatie noemt. ik gok hier op hypothese 2.

tot 5 jaar geleden zou elke katholieke verantwoordelijke het idee dat men een geesteszieke in de vertgeetput van de psychiatrie moet stoppen, afwijzen (in alle heiligheid én schijnheiligheid).

nu maken katholieke hoogstaanden én medici (Metdepenninge, Adriaenssens, ...) furore met het zelfde idee. slechte mensen moeten de vergeetput in.

ik walg, ook van deze die helpen dat soort middeleeuwse principes te verspreiden. media die zich erop beroemen dat ze mensen, waarvan ze eigenlijk niet zoveel weten, het zwijgen opleggen: dat is de installatie van de censuur. dat zijn zachte moordenaars.

groeten,
een vergeetbewoner

Suzanne zei

Het is een feit dat Roger een forum kreeg, had de interviewer nu pertinente vragen gesteld zou dat oké geweest zijn. Teveel open doelen waar niet op gereageeerd werd.
Als Roger zei dat de wet voor leken/geestelijken dezelfde moest zijn had men moeten stellen: je bent het er dus mee eens dat je onmiddellijk na het aan het licht komen van de feiten in de gevangenis mocht geplaatst worden in voorhechtenis tijdens het onderzoek?
Ook had men kunnen stellen: het gerecht weet waar je verblijft want je bent in het buitenland tijdens een lopend onderzoek.
De 'brave' mens kreeg gewoon de kans de feiten als gestoei af te doen.
Nee het was geen indrukwekkend interview, en als je daardoor pedofielen kunt leren onderscheiden dan ben je een helderziend genie.
Roger heeft alleen bevestigd dat hij het prototype van een machtswellustige pedo is,dat hij een narcist pur sang is met psychopatische trekjes.
Kort samengevat: het was onnodige schermvulling.

Ann Delbecque zei

Volledig met je eens Suzanneke !!!

Harold zei

In de NL media las ik dat de geachte katholieke hoogwaardigheidsbekleder RVG zich ook seksueel aan een hond vergrepen had...

Ik heb het artikel maar niet gelezen, want nadat ik RVG zijn eerdere bagatelliserende verklaringen heb zien en horen geven, zal de duivelse hond waarschijnlijk zijn baas tot dit wangedrag hebben aangezet.

Dus mocht RVG nu op het platteland verblijven dan vrees ik dat ook daar de verleidingen hem te machtig kunnen worden....al die zo maar vrij of binnen een simpel te negeren omheining, los lopende huisdieren... Houd die man kort aangelijnd!

Harold zei

Vandaag het bericht dat een van de slachtoffers van toen, 1960...een misdienaar, door zelfmoord om het leven is gekomen.

Het verbaasd me helaas niet meer, zeker niet nadat ik heb ervaren hoe slachtoffers er onder kunnen lijden en helemaal, nadat ik van een moeder in EHV vernam dat haar zoon, misbruikt door Sietze van der Velde, een NL pedoseksueel, zich had opgehangen, omdat hij zoals hij dat liet weten via aan briefje, "er niet mee kon leven."

Anoniem zei

plezier vh ressentiment en wraak is rap opgebrand en één kans op twéé slaat de brand nog over op je eigen ziel. pedofieken, pedofielen die dwang gebruiken, slachtoffers, slachotoffers die er zich eerst op beroemden "gespeeld" te hebben met een proost of pastoor, hoog boven de werkelijkheid verheven professoren, anti-kerkse fanaten, lieden die azen op andermans job, de opvoerders die elke kind onschuldig verklaren tot het 18 jaar is, de politici die zich profileren, mensen die zich plots herinneren slachtoffer te zijn nadat ze de zaterdag bij de Euromillions verloren hebben, en een hoop pdw's die pedofielen achtervolgen om zo te ontsnappen aan hun eigen bijna niet in te houden pedofiele neigingen;
en blogster wiens palmares qua menselijke relaties zo leeg is, dat zij en zij alleen weet wie machtswellustig en wie psychopaat is. Ondertussen luiden de Klokken en neemt het aantal nieuw gedoopte katholieken toe: en DAT, DAT was voor de bisschoppen het doel, weer te kunnen uitpakken met een "zuivere kerk" met business as ussual (ze vinden wel iets anders om te misbruiken). en daarom moet RDG levend gevild worden en gevierendeeld; chapeau!

Suzanne zei

@anoniem...
Iedereen mag wat mij betreft zijn/haar mening neerpennen.
Normaliter hou ik niet zo van anonieme reacties maar... ik zag in mijn kristallen bol het antwoord, en meteen werd me iets duidelijk...