vrijdag 23 oktober 2009

Recht moet geschieden !

Litouwen is in de ban van een pedofilieschandaal.
De 37-jarige zakenman Drasius Kedys beschuldigt een rechter ervan zijn dochter van 4 te hebben verkracht.
Omdat het bezwarend materiaal dat hij bezorgde aan de openbaar aanklager in de doofpot belandde, heeft hij de rechter in koelen bloede van kant gemaakt. Hij is nu op de vlucht.
Er zouden aanwijzingen zijn dat de rechter deel uitmaakt van een pedofilienetwerk, dat zich tot in de hoogste regionen van de Litouwse justitie zou uitbreiden.
Het feit dat de openbaar aanklager een goede vriend was van de vermoorde rechter, verklaart volgens Litouwse media waarom de hele affaire in de doofpot belandde.
De rechter werd midden op straat met vier schoten omgebracht.
Sindsdien is Kedys op de vlucht. In Litouwen is hij intussen uitgegroeid tot een ware volksheld, die zelfs zijn eigen fanpagina heeft op Facebook.
Morgen trekken heel wat Litouwers de straat op om te protesteren tegen het "corrupte en oneerlijke" gerecht.
Vóór de moord heeft Kedys zijn dochter geïnterviewd over de verkrachtingen en de beelden op het net gegooid, weet Beglium.be.
.
Deze man wilde het recht niet in eigen handen nemen, hij werd er toe gedwongen omdat ondanks de bewijzen alles in de doofpot belandde.
Op Youtube vind je de video's door de naam Drasius Kedys in te voeren.
Als het gerecht zijn taak niet uitvoert is men verplicht het recht in eigen handen te nemen, zelfs die het niet goedkeuren zouden er begrip voor moeten opbrengen, het zal je eigen kleine meisje maar wezen. S.

1 opmerking:

Anoniem zei

Begrijpelijk...
J.K.