vrijdag 13 mei 2011

In boerka naar Bobbejaanland

AMSTERDAM -  Een voor Belgen bekende moslimextremist, die muziek 'godslastering' noemt, nam zijn familie mee op een uitje naar pretpark Bobbejaanland. De vrouwen droegen wel geheel in stijl een boerka, terwijl het verbod op het islamitische gewaad bij onze zuiderburen al van kracht is.
    De Antwerper Tarik Ibn Ali zette woensdag beelden van zijn familiebezoek aan Bobbejaanland op YouTube. "Bij wijze van protest, of moesten de boerka’s de dames slechts droog houden?" vraagt de Belgische krant Het Laatste Nieuws zich af.
    Ibn Ali predikt in verschillende moskeeën en was de aanstoker van rellen in Borgerhout vijf jaar geleden. Daar vond een Marokkaans concert plaats, wat op brute wijze verstoord werd door de bende van Tarik, die vindt dat muziek godslastering is.

    http://youtu.be/Fbov_R06ep8

    2 opmerkingen:

    Suzanne zei

    Stel dat er een paar terroristen (vriendjes van de man) onder die boerka's zaten en een bloedbad aangericht hadden wie zou dan verantwoordelijk geweest zijn?

    Harold zei

    Als je hooligans bij een voetbalveld controleert en zo nodig fouilleert, dan zou dat met dergelijke in boerka gehulde personen, ook moeten. Of moeten daar ook body scanners komen?