maandag 31 oktober 2011

The great Palestinian lie



Reacties welkom.

16 opmerkingen:

Marleen zei

Suzanne, met alle sympathie voor jou maar soms kan ik je echt niet volgen, vind jij dat nu redelijke praat????????? Israël heeft zich ongevraagd gevestigd in Palestina, heeft zich ongevraagd uitgeroepen tot staat, niet omgekeerd he. Maar enfin, op dat gebied zullen we altijd van mening blijven verschillen denk ik. Ik wens het Joodse volk het beste toe maar gedikke, toch niet ten koste van de oorspronkelijke gemeenschap en dat is, of je dat nu wil zien of niet, het geval.

Janice zei

Janice L: Enkel diegenen die de geschiedenis van Israël kennen hebben er respect voor. De rest gelooft nog in de valse Protocollen die zoveel onheil en miserie hebben teweeg gebracht. In 1905 verschenen de ‘Dodelijke Protocollen’. Deze protocollen werden bedacht door de Russische Sergej Nilus. Een orthodoxe geestelijke die zijn anti-semitische weerspiegelde in een politieke satire die in 1864 werd gepubliceerd door de Fransman Maurice Joly en die in feite gericht was tegen de toenmalige Franse keizer Napoleon III , of Karel-Lodewijk Napoleon.

Daarin liet hij de zestiende-eeuwse politicus Machiavelli een discussie aangaan in de hel, met de zeventiende-eeuwse filosoof Montesqieu.
Het had absoluut niets met het Jodendom te maken, nochtans speelde Sergej Nilus het klaar om het meest dodelijke anti-joods literair moordwapen te construeren, dat tot op de dag van vandaag nog steeds aan de basis voor de jodenvervolging en jodenhaat ligt.

In navolging van het Tsaristische Rusland, het communistische Rusland en het nazi-Duitsland, en ondanks het sinds 1921 al bewezen werd dat de Protocollen van de Wijzen van Zion vals zijn, blijven bepaalde extreem linkse groeperingen en vooral de Arabische wereld deze leugens verspreiden... en niet alleen bij links, maar ook bij extreem rechts.

D.L. zei

Israël is zowat het enige land waar ik nog respect voor heb. Wie tegen Israël is, kent de geschiedenis van het land en z'n inwoners niet. De benarde toestand van de Palestijnen hebben ze enkel aan zichzelf te danken.

Suzanne zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Str. Song zei

Het land is niet alleen de thuisbasis van het Joodse volk na tweeduizend jaar ballingschap inclusief Auschwitz. Israël is vooral een vooruitgeschoven post van de beschaving. Een democratische oase van westerse waarden in een woestijn van achterlijkheid en dictatuur. Israël herbergt ’s werelds knapste wetenschappers en is leidend op veel gebieden waaronder landbouw en computertechnologie. Israël kent een bloeiende homogemeenschap en vrouwen zijn actief in alle geledingen van de maatschappij. Het is het levende bewijs dat als mensen hun eigen lot in handen nemen, zij zelfs de woestijn kunnen laten bloeien.
De oorlog tegen Israël is geen territoriaal conflict. Het heeft niets te maken met de mensen die sinds 1967 Palestijnen worden genoemd. Noch is er enig verband met de zogenaamde ‘bezette gebieden’. Immers, toen er geen ‘bezette gebieden’ waren, was de haat tegen Israël minstens zo groot.
Palestijnen in tenten leveren propagandamunitie voor haat
Het enige verschil was dat Israël toen veel kwetsbaarder was vanwege de onverdedigbare grenzen. De linkse media volgen de islamitische lijn als zij steeds maar spreken over ‘het Israëlisch-Palestijnse conflict’. Die oorlog heet in werkelijkheid ‘jihad’.
Veertienhonderd jaar geleden is ons in de woestijn van Arabië de oorlog verklaard.
Dat treft het Westen, dat treft Israël.

Suzanne zei

Reacties die kwetsend zijn voor om het even wie worden niet geplaatst.

Woont in Israël. zei

Motti Schnitzer: Land dat niet het onze is? 2000 jaar geleden was Hebron hoofdstad van Judea (niet Palestina) tot de joden verdreven werden dr de Romeinen/Christenen. Maar dit is politiek niet correct te zeggen natuurlijk..
Trouwens vraag maar eens aan een Arabier in Jeruzalem of hij in Israël of Palestina wil wonen? Er bestaat een positieve discriminatie aan de universiteiten,ze moeten weinig of geen belastingen betalen,etc. Ik zit hier vredig in een bus met joden,arabieren, zwarten, blanken.. Natuurlijk is het gemakkelijker om Israël als Apartheidsstaat te bestempelen.

Janice L. zei

Dit is het laatste wat ik erover schrijf. Er zal nooit geen vrede komen zolang Hamas, Islamic Jihad, de door Iran en Rusland gesteunde Hezbollah en andere terreurgroepen verder gaan met hun bombardementen, aanvallen en zelfmoordterrorisme. En daarvoor zelfs niet terug deinzen om hun eigen kinderen op te offeren...

Golda Meir had het al gezegd, "zolang de moslims liever oorlog voeren, dan dat ze van hun kinderen houden, zolang zal er geen vrede zijn!!"

Suzanne zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Anoniem zei

http://visionairbelgie.wor​dpress.com/2008/12/31/isra​el-past-nazi-praktijken-to​e-in-gaza/#comment-8051

Janice zei

Het is niet omdat Johan Sanctorum dit schrijft dat het juist is. Het lijkt mij nogal een eenzijdige visie. Ik weet zeker mocht een naburig land ons constant met raketten, bommen en zelfmoordterroristen bestoken, dat wij net zogoed in de tegenaanval zouden gaan. Daarna komt het er enkel op aan wie de beste propaganda kan maken, en in dit geval zijn het de Arabieren, die heel goed weten hoe gevoelig 'kinderen' in het westen liggen en daar dankbaar gebruik van maken. Het is toch wel eigenaardig dat mensen die het kunnen weten, zoals Wafa Sultan, Brigitte Gabriels, Bat ye'or en nog vele andere vluchtelingen uit voormalige moslimlanden allemaal de kant van Israël kiezen. Dus sorry, ik hecht meer geloof aan die mensen.

Suzanne zei

Ik plaatste de videoclip op facebook, teveel reacties om over te nemen, overwegend pro Pat Condell.

Bruno zei

sorry Janice, dìt is een goeie zaak, moet gedaan zijn met die Joodse & Amerikaanse arrogantie daar.

Janice zei

Dit betekent niet dat ik tegen een eigen Palestijnse Staat ben, maar alle onderhandelingen en afspraken liepen altijd op een sisser uit en waarom? Omdat de Palestijnen gewoon niets anders willen dan Israël, een land dat uit het niets door de joden werd opgebouwd... Want ze zijn wel pragmatisch, ja dat wel...

Anoniem zei

Deze oorlog wordt niet gevoerd vanwege een onafhankelijke staat of grondgebied. De Arabische oorlog is erop gericht de aanwezigheid van een Joodse staat in het Arabische Islamitische Midden-Oosten teniet te doen. Er zijn tweehonderd miljoen Arabieren in het Midden-Oosten die 99% van het land bezitten en zes miljoen Joden die op 1% van het totaal wonen. Niemand kan met droge ogen beweren dat deze Joden een imperialistische grootmacht zijn die een bedreiging vormen voor de Arabische wereld...

Janice zei

Janice Laureyssens ‎?? En Stradi, wat mij nu weer opvalt aan die foto die erbij gepubliceerd werd? Is dat het weer dezelfde man (acteur) is uit het artikel waarvan ik hierboven al de link gaf. Het is iemand die met lijkjes heen en weer loopt voor e camera's. LEES DIT: http://het-ander-klokje.bl​ogspot.com/2006/08/34-qana​-directors-cut.html-

Het-ander-klokje...: 34 - Qana - The director's cut
het-ander-klokje.blogspot.com

Hij dumpt het lichaam op een draagbaar, en laat het over aan de zorg van de medewerker die we ‘de man in het zwart’ noemen. Er zijn nog andere gelegenheden voor foto’s in de maak voor “Groene Helm. Zonder zelfs nog een blik te werpen op het kinderlijkje vertrekt hij.Terwijl “Groene Helm” en “Witte T...