vrijdag 4 maart 2011

Ongelooflijk! Speurders hebben er even naast gekeken!

(Archieffoto) © photo news
dm UPDATE Het Brusselse parket-generaal bevestigt dat er vorige week in de winkel van de ouders van Leopold Storme een mes gevonden is, maar het is nog lang niet zeker of het mes iets te maken heeft met de drievoudige moord op de ouders Storme en hun dochter Carlouchka. De 22-jarige Storme werd eind oktober 2010 veroordeeld tot 26 jaar cel voor die drievoudige moord.
Het mes, dat zo'n 30 centimeter lang zou zijn, werd in een kist gevonden door de nieuwe huurders van de winkel in de Kapucijnenstraat, in de Brusselse Marollen. De federale gerechtelijke Politie van Brussel heeft het daar opgehaald en intussen is het al aan een eerste onderzoek onderworpen.

"Die analyses hebben voorlopig geen concrete resultaten opgeleverd in de ene of andere zin", zegt substituut-procureur-generaal Theo Jacobs, de woordvoerder van het Brusselse parket-generaal. "Het is op dit moment dan ook veel te vroeg om te zeggen of het mes gebruikt is bij de moorden of niet."

Nog steeds volgens het parket-generaal is het nu aan het Brusselse parket om te beslissen of het mes aan verdergaande onderzoeken onderworpen wordt. (belga/adha/sps)

Geen opmerkingen: