zaterdag 12 februari 2011

F931 Louise-Marie (don't stop me now videoclip) [unrated & uncensored ve...

Op het internet is een hilarisch filmpje uitgelekt van Belgische marine-officieren die op geheel eigen wijze een nummer van Queen playbacken. Defensie zit verveeld met het uitlekken van dit ‘verboden filmpje.’
Het filmpje, op de tonen van Don’t Stop Me Now van Queen, is gemaakt aan boord van het Belgische fregat Louise-Marie, dat net terug is van een 4 maanden durende anti-piraterijmissie voor de kust van SomaliĆ«. De bedoeling was dat het begin dit jaar zou getoond worden, toen de families van de uitgezonden militairen in Zeebrugge bijeenkwamen voor de traditionele familiedag. ‘Het moest voor de luchtige noot zorgen’, zo klonk het gisteren. Maar het filmpje bleef die dag in een lade liggen, na een ‘njet’ van de legertop. En het had ook in die lade moeten blijven.

1 opmerking:

Harold zei

Domme legerleiding,
als gewone walrot, maar zeker als oud zeevarende en met verstand van HRM zie je in een oogopslag dat er hier een team op dat schip aan het werk is. Prima, als er problemen zijn kun je dat met deze bemanning aan voor de volle 100%. Jongens: ga zo door! De kapitein onder wiens verantwoordelijkheid dit filmpje geproduceerd is, dient een compliment te krijgen. Het is een voorbeeld voor elke maritieme strijdkracht, hoe houd je de bemanning - in vredestijd - bij de les?
Zo!