vrijdag 14 januari 2011

In naam van...

"Allah dwong Morel tot hoofddoek en bestraft haar in het Hellevuur!"

De radicale islamistische organisatie Sharia 4 Belgium heeft op het profiel van haar Facebook-groep een haatboodschap aan het adres van ex-Vlaams Belang politica Marie-Rose Morel geplaatst.
Morel, die een zware strijd voert tegen kanker, bevindt zich in het terminale stadium van de ziekte. Volgens Sharia 4 Belgium riep ze de kanker zelf over zich af, door zich tegen de Islam en tegen de hoofddoek uit te spreken.
"Alhamdoelillah, Alle lof aan Allah de Heer der werelden, die Marie Rose Morel laat lyden voor haar dood en haar daarna inshaallah een zware bestraffing geeft in het Hellevuur! Allah de Almachtige heeft omwille van haar campagne tegen islam en de moslims haar gedwongen om een hoofddoek aan te doen alhoewel ze fel ertegen is!" staat letterlijk te lezen op het profiel van Sharia 4 Belgium (maar enkel leden van de groep kunnen het prikbord zien).

4 opmerkingen:

Suzanne zei

Ik hoop dat ieder mens van om het even welke kleur, van om het even welke religie de moed heeft om die pagina te rapporteren.

Harold zei

Schandelijke uitdrukking van haat die zoals alle religie puur een projectie is die voortkomt uit het construct wat mensen van "hun" God maken. Als dat religie is, laat die dan maar aan mij voorbijgaan. Het is niet meer dan een vorm van krankzinnigheid die gespeeld is of gewoon pure kwaadwilligheid van mensen zonder enige empathie voor een echt ernstig zieke medemens...

Dumpen dat shariagedoe...

Dump it everywhere...

and asap for Belgium...for whole Europe...

Moslims... zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Odette zei

Het is verschrikkelijk en angstaanjagend!!! Wij leven in België denk ik en hebben een andere godsdienst weliswaar niet zo drastisch en haatdragend! Tja waar gaan wij naartoe? Ik ben er bang van geworden.....