dinsdag 4 september 2012

Kleine affiches, grote ideeën (Steven Vromman, verkiezingen 2012)



In Gent pakt "Low impact man" Steven Vromman uit met de kleinste verkiezingsaffiches ooit. Op de affiche, die 20 vierkante centimeter groot is, prijkt de slogan "Kleine affiches, grote ideeën". De kandidaat op de SP.A/Groen-lijst vindt de grote verkiezingsborden een aanslag op het milieu.
"Ik voer campagne met een lage ecologische voetafdruk", zegt Vromman. "En met de kleinste affiche kan je ook grote ideeën verkondigen. Ik wil de stad voorbereiden op een sociaal ecologische toekomst."
Vromman, die de 40e plaats op de SP.A/Groen-lijst heeft gekregen, gaat in zijn campagne voor de kleinste ecologische voetafdruk. "Deze piepkleine affiche is misschien minder opvallend maar in elk geval beter voor het milieu. Daarnaast ga ik de komende weken met zo veel mogelijk mensen praten. Liefst op rustige plekken zoals een bankje in het park of op de bus."
 

1 opmerking:

E.R. zei

Ideeën kunnen ook een enorme voetafdruk hebben. Een aardige of een onaardige. Ik hou van voetafdrukken: stevig op de grond staan ipv te steven en vredigheid van de hemellucht te vergiftigen met zweverig gedoe. èk zn goeste...